bismillahirrahmanirrahim...

dan AKU tidak menciptakan jin dan manusia melainkan supaya mereka beribadah kepadaKU.(Adz-Dzaariyaat 51:56)

Sunday, June 19, 2011

keliru..

hidup matiku hanya kerana Dia-jupetra

siyes aku keliru...tak tau...tempoh sampai habis exam...aku tak tau background die..haish,takkan main2 nak accept je taqdim tuh...ya rabbi,ni yang keliru nie...khuatir pilihan itu salah,merana hidup...dush3....

btw,esok exam physio...sempat lagi aku menatap lappy...jiwa betul2 kacau la..tambah2 sakit perut sangat...tadi pon tak stadi sangat,sbb sakit perut ni teramat2...

malam ni rase nak tido awal jer,tapi memandangkan berlambak lagi info duk kucar kacir dalam kepala...apsal la maklumat2 boleh tertukar...sebab mostly,aku tak faham sangat..terutama ANS..tah paper...

but,i'll do my best...aku percaya aku ade Allah...selangkah aku dekat ngan Allah,beribu langkah Allah dekat dengan aku...aku percaya pada tawakkal...tawakkal adalah bab akidah..aku percaya pada qada dan qadar...segala sudah tertulis...dan aku memohon pada Alllah,aku diberikan kekuatan untuk menghadapi segala ujianNya...insyaAllah

Nemo,Ah,Jue...HWAITING!!!!!!

4 comments:

  1. FIGHTINGGGGGGGGGGGGG TILL THE VERY END OF TIME :)

    ReplyDelete
  2. wah, musim exam, musim mengawan.

    ReplyDelete
  3. ah..of kos bebes..lepas lepas doh tadik...

    ReplyDelete