bismillahirrahmanirrahim...

dan AKU tidak menciptakan jin dan manusia melainkan supaya mereka beribadah kepadaKU.(Adz-Dzaariyaat 51:56)

Monday, June 27, 2011

hidup matiku hanya kerana Dia-jupetra


oh,lately masalah banyak datang..tak tau mane silap..ujian Allah datang dalam pelbagai cara..direct and indirect...hurmm

histology menanti 30 jun..semangat semakin menurun...sebab ni last paper..so,paham2 la yer..die cam semangat tak macam dulu2..bayang la weh...exam stat since 11 may...sampai sekarang tak habis2 lagi...actually,LAST paper eng..4 julai..ha,tu baru merdeka betol...

exam final for 1st year medical student stat 11 may 2011-4 july 2011...


aagagaga..rase ni kepala macam dah.....tak leh nak describe dah..yang aku tau,nak rehat kejap..nak masak nasi lemak...nak masak kek coklat...nak main masak2 la..nak release tension..tapi nak buwat sumer tu dalam masa terdekat ni tak berani sebab still dalam musim imtihan...

dan sometimes terpikir...betul ke bidang medic ni untuk aku weh???tak pe..we shall see what will happen in future..huhu..hajat di hati nak amek pakar ONG..insyaAllah

ok....need to continue my histology...please be nice to me!

4 comments:

  1. The fate of last exam paper. -.-

    ReplyDelete
  2. yeah..try imagine kalau physio last paper....wow

    ReplyDelete
  3. Damai : sabar sayang... :)

    ReplyDelete
  4. ye sayangku...alhamdulillah,masih dianugerahkan perasaan sabar..huhuh

    ReplyDelete