bismillahirrahmanirrahim...

dan AKU tidak menciptakan jin dan manusia melainkan supaya mereka beribadah kepadaKU.(Adz-Dzaariyaat 51:56)

Wednesday, April 13, 2011

type A+

hidup matiku hanya kerana Dia-jupetra

hari ni mase ade practical physiology...wat 3 eksperiment..yang pasal blood group tuh,amek darah sayanye...huhu..disebabkan lemak terlalu tebal kot kat thumb,tak pepasal kene cucuk 3 kali..sakit doee...kalau sekali tak pe la...ni 3 kali beb...kali ke 3 baru keluar darah..haiyaaa....

anyway,ni first time wat..walaupon korang dah lame wat..sebab mase kat mansourah,kitorang tak wat eksperiment ni..huhu...sedihnye...ni kat zagazig baru first time wat...and baru tau blood group A+....

dan seperti biasa..pegi muzium anat...tengok jar..adoi la...pening kot tengok ramai orang....perghh..ni la akibat exam dah nak dekat..sume orang berpusu2 tengok jar...pegi masuk dalam bilik yang tayang jar thorax...memang orang arab bapak ramai..sampaikan naik atas kerusi pon ade...aisehh..tak jadi nak tengok thorax...g bahagian upper limb balek..ishh..

semakin menyukai anatomy..huhu...tapi berdebar ni...exam final ni lepas tak??


2 comments:

  1. rajin tengok jar kat museum ;)

    ReplyDelete
  2. huhu...ha,final nak dkt daaaa.....awk x pe,budak pandai...

    ReplyDelete