bismillahirrahmanirrahim...

dan AKU tidak menciptakan jin dan manusia melainkan supaya mereka beribadah kepadaKU.(Adz-Dzaariyaat 51:56)

Thursday, September 1, 2011

raya+kawen 2011




barakallahulakuma wa barakah....ni yang rase nak cepat2 kawen ni..hahahaha...farhan=19 tahun...us rasyid=27 tahun....so suweet..moga berkekalan..insyaAllah





ni adik beradik kak pah..ummi,abg medey,najib,najmi dan auni comeyy




hidup matiku hanya kerana Dia-jupetra

salam....alhamdulillah....raya dah berlalu..cukup2 la beraya..sambu
ng mengadap buku..hadoi..payah lak nak sambung baca buku,sebab mood raya tak habis lagi...lawan ti..hwaiting!!!

pagi raya,kitorang satu family amek gambar hari raya,tapi sorang tak cukup la..a
kak aku raya kat tempat jauh nun sana....tu la..sape suh blaja jauh2...sian die..pagi2 tepon malaysia,die cakap,raya first,hari stat lecture..hehe..nasib badan la

al kisah gambar raya ni,aku sebenarnye nak edit supaya nampak cam ala2 ka
rtun,tapi gini lak jadinye




ni family habibati..taun ni ade ahli baru...alya..baby comel dan debab giler..=)




3 comments:

  1. o.O~ baru ku tahu jaoh beza umur pengantin baru itu.waw!

    ReplyDelete
  2. huda sayam=nok nikoh gop ko?hahaha

    syidah=yup..tp sesuai la..so sweet la layann us..=)

    ReplyDelete