bismillahirrahmanirrahim...

dan AKU tidak menciptakan jin dan manusia melainkan supaya mereka beribadah kepadaKU.(Adz-Dzaariyaat 51:56)

Thursday, July 7, 2011

penat

hidup matiku hanya kerana Dia-jupetra

seperti dirancang...demi memenuhi permintaan nemo and ju..termasuk keinginan aku dan ah nak beli belah kat galak,so,kitorang pon gerak g mansourah pagi tadi....dalam kul 10 pagi kot...sampai2 je,terus ajak diorang pegi ridz caffe....sarapan pagi la kononnya,padahal dah zuhur daa..ngeee

pas je makan n solat zuhur..terus gerak gi galak....penat sangat2..siyes...duk round2 sampai kaki ni rase cam dah tak mampu nak jalan...finally,amek keputusan,balek umah kak aisyah....Allah,bari ingat besdey kak uyun..ape lagi,terus cari hadiah untuk kakak tersayang....alhamdulliah,finally jumpe gak...warna pink...siyes comel.....

tapi,tu la..nasib badan...sampai2 je umah kak aisyah...gelap gelita..yeah,instict aku betol..rupa2nye tak dek elektrik...hambek kau...makan kek besdey kak uyun dalam bergelap...hehe....romantik sungguh..siyes saya rindu akak2 kat mansurah...alhamdulillah,saya kat sini hari ni...rindu yang amat tak terkata...

al kisah pasal shopping kat galak..aku just beli sehelai skirt putih,sehelai shawl dan shelei baju...total just 180 le...tapi,JUE,NEMO dan AH...korang memang giler...haha...kaki shopping weh...sorang2 habih 200-300 le...tu baru je shopping kat galak..aku tak bawak korang gi thiqah lagi...gi thalagah...banyak lagi tempat nak round..nak feri...hehehe..aku memang puas dah tengok baju2 yang dijual kat egypt ni..so memang tak dek mood daaa...puas...rindu malaysia...cepat la..nak balik malaysia..uwaaaaaaaa

esok,kami akan teruskan mission...pagi,insyaallah nak jogging kat istad gamaah...rindunyee...then,pas zuhur,nak g thiqah...jom memebeli di sana pulak..yeahhh


4 comments:

  1. hehehhehe mmng best weh! duit kuar cam air.

    ReplyDelete
  2. eh2..damai nak jubah ke?heheh...warna hitam boleh?

    =zati=-

    ReplyDelete